Huvudmeny ->

Hemsida till fast pris - paket med webbhotell

  • Enkel hemsida med webbhotell.
  • Responsiv design (fungerar i dator och mobiltelefon).
  • Uppdateringsverktyg där du enkelt uppdaterar hemsidan.
  • Support via epost.
  • Månadskostnad: 149 kr (kvartalsvis betalning).
  • Ingen uppsägningstid.
  • Avslutas automatiskt om du inte vill fortsätta.

Hemsida exempel

Det är enkelt att välja, välj bara design (2 alternativ nedan), vi lägger in dina bilder/texter (eller om du vill göra det själv), logotype samt justerar färger så det passar dig.

Mobilversionen på dessa är nästan likadana, i datorer är den ena bredare än den andra på större skärmar (titta på dem både i mobil och dator).

Demo hemsida
Demo hemsida

Snabbt och enkelt

Du behöver inte göra något på hemsidan för att komma igång, bara skicka dina texter och logga till oss i ett mail så lägger vi in det åt dig.

Om du istället vill lägga in materialet själv så gör du det mycket enkelt. Vi lägger in 3 exempelsidor där du ersätter texterna med dina egna.

Det ingår** också att du kan välja en bild att använda på din hemsida (vi köper licens och lägger in den åt dig). Sök upp en bild på https://www.bigstockphoto.com och ge oss bildens ID-nr.

(**bilder som har normalpris och inte har begränsningar i licensen, vissa tillåter tex inte användning i vissa sammanhang)

Beställ din hemsida nu

Efter beställning hör vi av oss till dig för inställning (och ev inköp) av domännamnet. Kontakta oss gärna med frågor innan du beställer.
Är det något som tillkommer?

Domännamn till din hemsida tillkommer det med ca 100 kr per år. Detta betalas ej till oss (betalas till den leverantör av domännamn du har).

Epost ingår ej i paketet men det kan läggas upp gratis hos tex Gmail med flera (vi kan ge dig instruktioner för Gmail och några andra).

För att ha hemsidan igång tillkommer inget annat (du kan dock välja att köpa till extra tjänster).

Begränsningar

Detta paket är för dig som behöver en mycket enkel hemsida där du kan lägga in texter, bilder, länkar med mera på olika sidor. Du kan själv uppdatera innehållet på sidan. Det går dock INTE att göra mer avancerade saker som exempelvis att installera extra "moduler" eller "tillägg" (som i Wordpress tex). Det går inte heller bygga om designen fritt eller koda till avancerade funktioner. Du har ej heller tillgång till FTP så du kan redigera källkoden.

Vi kan dock utöka med en del extra funktioner åt dig, tex om du behöver ett anpassat orderformulär, ett bildspel eller någon annan liten extra funktion. Kostnad för detta tillkommer i så fall (begär offert).

Begär offert

Om inte detta paket passar dig, se även information om priser på hemsidor enligt offert.